Rreth nesh

Ka vende, zona të vogla, të cilat kanë zhvilluar me kalimin e kohës një kapacitet ekonomik dhe një cilësi të jetës aq të rëndësishme saqë kanë shumë pak krahasime në botë. Një nga këto vende është Biella, në veri-perëndim të Italisë, rrëzë majave më të larta të Alpeve brenda atij trekëndëshi industrial ku është përqendruar një e treta e ekonomisë italiane.

Në këtë kontekst, Qendra Iride ka lindur në 1976 e cila ndërmori hapat e saj të parë në fushën e marrjes instrumentale të ngjyrës për palët e treta, duke u bërë shpejt bashkëpunëtori më i madh dhe më i rëndësishëm i kompanisë më të famshme që prodhon softuer colorimetry në të gjithë botën.

Në vitet 90 hapëm një zyrë të re në Como për zhvillimin e një programi të ri të ngjyrimeve, ku është derdhur e gjithë përvoja e ngjyrosjes dhe shtypjes së akumuluar ndër vite. Ne jemi orientuar gjithashtu drejt konsulencës teknike të aplikimit dhe prodhimin e pajisjeve në sektorin e laboratoreve kimike dhe teknologjike të tekstilit.

Që nga viti 2002, me lulëzimin në rritje të industrisë qeramike, ne kemi zhvilluar ad hoc për këtë industri, duke u bërë një pikë referimi për të gjithë industrinë në të gjithë botën me azhurnime të vazhdueshme teknologjike.

3907 kopje e shkallëzuar
LEXO MË SHUMË

Softueri ynë

Logo Prisma pa sfond

Irideprisma është përshkrimi i përgjithshëm i softuerit tonë drejtues të tregut, i zhvilluar dhe refuzuar për specifikat e industrive të ndryshme, nga tekstilet deri tek qeramika, nga prodhuesit e ngjyrave në sektorët e tjerë.
Shtë një bibliotekë me karakteristika gjithëpërfshirëse, e zgjerueshme dhe e personalizueshme bazuar në kërkesat specifike të partnerëve tanë.

SHPORERNI PROGRAMIN TON

Pajisjet dhe laboratorët

Instrumente dhe pajisje laboratorike dhe harxhime të lidhura për kontrollin fizik dhe kimik të produkteve të tekstilit sipas standardeve më të rëndësishme ndërkombëtare

Instrumentet e matjes dhe kontrollit për pikatore

Instrumente të kontrollit të cilësisë së tekstilit: fibra, fije dhe pëlhura

Shihni T ALL GJITHA PRODUKTET

Konsulencë dhe universitet

Falë pranisë dhe njohurive të konsoliduara të sektorit që nga viti 1976, ne gjithashtu operojmë si një agjenci konsulence në fushën e tekstilit, veshjeve dhe aksesorëve.
Për çdo klient që synon të afrohet, të zhvillohet dhe të përmirësohet, është e rëndësishme të keni një partner referencë dhe një udhëzues në çdo kohë të ciklit të jetës së korporatës.

SHPPLRNI SHICRBIMET TONA

KONTAKTONI TANI!

CLICK HERE