Elmatik

Kodi ME275D

Elmatik

Përshkrim

Pajisja Elmendorf e aftë të kryejë automatikisht operacionet e mëposhtme:

  • Prerja paraprake e ekzemplarit.
  • Lëshimi i lavjerrësit nga loti.
  • Lot i ekzemplarit.
  • Përvetësimi i të dhënave për pushime.
  • Bllokimi i lavjerrësit.
  • Ngadalësimi elektromagnetik i lavjerrësit.
  • Rivendosni lavjerrësit në pozicionin e fillimit.

Mjet i përshtatshëm për të gjitha llojet e pëlhurave, si për veshje ashtu edhe për pëlhura teknike dhe mbrojtëse. Gjithashtu i përshtatshëm për letra, karton, artikuj prej lëkure natyrale dhe sintetike.

Modeli me kapacitet të lartë lotsjellës, me shtrirje matëse nga 1.600 deri në 30.000 g.

Lavjerrësi i plotë me pesha të rregullueshme, të furnizuar me instrumentin.

Pesha: 66 kg.

Dimensionet: 51x70x63 h. cm.

Furnizimi me energji elektrike: 230 Vac, 50/60 Hz, faza e vetme

Standardet e referencës:

tekstile: Pëlhurë e veshur UNI EN ISO 13937-1 / 1974 / 4674-2 për pëlhurë të veshur, ASTM D1424 / D751 për pëlhurë të veshur, M&S P29

plastik: Metodë 6383A UNI EN ISO 2-360

Letër: PLUGS T414, UNI EN ISO 1974

KONTAKTONI TANI!