agjitatorët

Kodi LSVDRL711 +

Nxitësi LSVDRL711

Përshkrim

Lëkundësi i pllakës së lëkundjes rrotulluese orbitale është i përshtatshëm për reaksione të mikroklokimit, teste latex, kultura qelizore, çngjyrosje të shiritit elektroforezë, etj.

Rregullimi elektronik i stabilizuar i shpejtësisë nga 50 në 250 lëkundje në minutë. Luhatjet e amplituda 32 mm.

Mundësia e funksionimit të vazhdueshëm ose të paracaktuar me anë të një kohëmatës deri në 60 '.

Tavolinë pune në material jo-shqip mbi të cilin është e mundur të vendosni një shportë çeliku inox universal për të vendosur dhe rregulluar balonë dhe gota të madhësive të ndryshme. Përmasat e tryezës së punës 26 × 36 cm. Pesha maksimale e ngarkesës në sipërfaqen e punës 5 kg.

Accessories:

  • Shportë universale prej çeliku inox për të rregulluar balonë, gota, shishe etj. 26x36x10 orë cm .. Rrëshqitës të rregullueshëm Ø 1 × 19 cm.

Pesha: 15 kg.

Dimensionet: 30x48x20 h. cm.

Furnizimi me energji elektrike: 220 Vac, 50Hz, faza e vetme

Standardet e referencës: CEI EN 61010-1: 2011

KONTAKTONI TANI!