Taylor bëri në Biella

Pajisjet tona bëhen sipas nevojave specifike të klientëve, prandaj prodhohen në momentin e porosisë.

Me qëllim të ofrimit të një shërbimi premium për klientët tanë, ne gjithashtu përdorim furnizues dhe treg të jashtëm, shpesh ekskluzivisht në tregje të ndryshme, ato elemente dhe pajisje që nuk mund t'i prodhojmë brenda dhe që konsiderohen më të mirat në treg.

Instrumente dhe pajisje laboratorike dhe harxhime të lidhura për kontrollin fizik dhe kimik të produkteve të tekstilit sipas standardeve më të rëndësishme ndërkombëtare

Unesco Paris 1 fe73bef4c4 342 c083ce89b1 42
katër ngjyra 1988852

Instrumentet e matjes dhe kontrollit për pikatore

Instrumente të kontrollit të cilësisë së tekstilit: fibra, fije dhe pëlhura

KONTAKTONI TANI!