fibër

NUK GJINI PYETJE QOU JENI POOR T MIR NA KONTAKTONI!

Instrumente të tjera matëse dhe kontrolli i cilësisë së tekstilit: fibra, fije dhe pëlhura

KONTAKTONI TANI!

CLICK HERE