Testues i ngurtësisë së pëlhurave pneumatike

Kodi ME3396

TESTERI PIFR FUQIN F Pëlhurë PNEUMATIKE

Përshkrim

Mjet që përdoret për të përcaktuar shpejt dhe saktë ngurtësinë e pëlhurave.

Mostra shtypet nga një kyç i këmbës rrethore prej 25,4 mm. (1 inç) përmes një vrimë prej 38 mm. (1,5 inç) dhe forca maksimale është regjistruar.

Njësia e matjes së forcës mund të zgjidhet: 50 kgf, 500 N, 100 lb.

Pesha: 18 kg.

Dimensionet: 50x50x60 h. cm.

Furnizimi me energji elektrike: 115 ose 230 Vac, 50/60 Hz, faza e vetme

Standardet e referencës: ASTM D4032.

KONTAKTONI TANI!