Laborator i larë dhe i thatë

Kodi ME3397D

Lani Laboratorin e Thatë 1
Lani Laboratorin e Thatë 2

Përshkrim

Tabela laboratorike, për të gjitha operacionet dhe për nevojat e një laboratori ku kryhen teste kimiko-fizike, trajtohen kimikate, ngjyra, mostra të lagura dhe të lagështa. E ndërtuar në çelik kundër korrozionit, e lehtë për tu pastruar, përbëhet nga një lavaman me çezma, një ndarje e mbyllur me dyer, një shall manual dhe një njësi tharëse e mostrës së ajrit të nxehtë / të ftohtë.

Pesha: 102 kg.

Dimensionet: 130x70x90 h. cm.

Furnizimi me energji elektrike: 400 Vac, 50 Hz, trefazor + N

KONTAKTONI TANI!